mickeyisamouse.nl

Gastenboek

161 berichten, 17 pagina's 
«  13  14  15  16  17 
03-11-2006
Geplaatst door: Arthur aka grootste

Hey lieverds,
kikk├╗h site! Hoop op snel goed nieuws, denk aan jullie!

love you guys!

03-11-2006
Geplaatst door: iris

thanks !!

Lieve vrienden en familie, wat een leuke, vrolijke en hartverwarmende reacties allemaal. Fijn dat jullie zo met ons meeleven, dat doet ons goed. Je kunt deze site nu ook via ww.mickeyisamouse.nl aanklikken, het werkt! Nu nog die ene boodschap die ons zo blij zal maken, blijf lezen !!

03-11-2006
Geplaatst door: Mariel & Co

Leuk!

Hi Ir, wat een leuke site, super leuk gedaan. krijg erg veel zin om jullie te zien als ik het zo lees, maar ja dat duurt nog wel even. Spannend, dat wachten op nr 2, hopelijk snel. Heel veel liefs vanuit LA van ons!!!!!

03-11-2006
Geplaatst door: Roos & Finn

site etc..

Hoi Iris..

Leuke site hebben jullie..en die heb ik natuurlijk gelinkt ....
Ik hoop heel binnenkort een voorstel voor jullie langs te zien komen....
Via de wandelgangen hoor ik goeie berichtjes, mja.. .....
Volgens mij heb ik jou kort ontmoet in Leiden tijdens het Ethiopische Nieuwjaar...

groetjes Roos

02-11-2006
Geplaatst door: Xandra & mannen

prachtig!!!!!

Lieve Iris & mannen, Wat heerlijk om te zien, het is weer echt iets van jou Iris, way ben je toch een creatieve vrouw! Heel fijn om zo weer op de hoogte te zijn, ik mis jullie, het is te lang geleden dat wij elkaar hebben gezien. Onze verbouwing is ook achter de rug, die van jullie willen wij graag in het echt zien, maar eerst maar even de komende spannende tijd afwachten, wij hebben het er regelmatig over hier thuis. Tot gauw, blijf sterk en heel veel geduld toegewenst deze weken! Max en David sturen een extra knuffel naar Bedilu!
dikke kus en knuffel uit Amsterdam, Xandra&Hans&Max&David

02-11-2006
Geplaatst door: Simone

Leuk!

Wat een leuke gezellig site! Goed gedaan, hoor en met zoveel liefde. Hou vol met het grote afwachten, 't kan toch echt niet lang meer duren. Liefs voor alle chefs van Simone

02-11-2006
Geplaatst door: Sigrid, Edwin & de 2

Errrg leuk!

Wat een leuke site! Precies wat ik nodig had om ondanks mijn erg drukke werk & gezin's leven toch nog op de hoogte te zijn van wat jouw gezin allemaal mee bezig is. Super! Groetjes aan je mannen!

02-11-2006
Geplaatst door: inge van beers

Hoi lieve allemaal,
Wat een kleurrijk geheel heb je ervan gemaakt!! Geweldig, heel leuk om alles te lezen. We hopen van harte dat jullie een dezer dagen "het" telefoontje krijgen waar jullie al te lang op gewacht hebben. We zijn reuze benieuwd naar ons nieuwe buurjongetje/meisje!!!!!!

Lieve groet van ons allen

02-11-2006
Geplaatst door: Margot

leuke site!

Hoi Iris,
Harstikkeleuke site! Weer eens anders dan anders.Hou je het nog een beetje vol?

groetjes Margot

02-11-2006
Geplaatst door: Sandra Korff de Gidt

Knap gedaan!

Lieve Iris, je hebt er weer een hele leuke, gezellige, informatieve en bijzonder originele iris-site van gemaakt! Heel leuk om te lezen en te bekijken. We duimen en hopen voor jullie dat er spoedig meer nieuws is op het tabje 2e adoptie.
Veel liefs, Sandra