mickeyisamouse.nl

'the chef'

kom van dat ............

kom van dat ............

klimrek af ! De chef wil ook af en toe nog wel eens chefke zijn, heerlijk toch !

indoor skieen,

indoor skieen,

is toch heel wat anders dan outdoor, jammer dat die heuvels zo, hoe zal ik het zeggen, heuvelachtig zijn. Maar naar 20 keer afdalen ging het best wel goed, toch ?

Hallo .........

Hallo .........

ween. Een nieuwe wijk, dus ook nieuwe gewoontes, niet meer sint maarten op de 11e van de 11e maar halloween op 31 oktober. Een leuke nieuwe traditie.  

marco, stop de tijd !

marco, stop de tijd !

Het concert 'wit licht'van Marco Borsato in Gelredome was super ! Met de single 'dochters' als absoluut hoogtepunt (en natuurlijk een flying marco)

summer time when the living was easy

summer time when the living was easy

Moeders houdt nog lekker even vast aan het relaxte zomergevoel, daar heb je helemaal geen zomerweer voor nodig, joh (gelukkig maar want we wonen natuurlijk wel in NL). We hebben een heerlijke vakantie in Ibiza achter de rug (foto's volgen nog wel) , en hebben de vakantie 'echt' afgesloten in een strandhuisje in Katwijk. Nog ff een zonsondergang bewonderen en dan in slaap vallen met het ruisen van de zee.  Life is a beach !

home sweet home

home sweet home
was een leuk tripje, en vooral leuke bruiloft, maar ben
weer heel blij dat mijn drie boys (plus lieve Jos !) mij
op stonden te wachten op Schiphol. Volgende keer gaan ze maar gewoon mee, of nog beter blijven we gewoon lekker thuis. Zo moeders heeft ff genoeg van dat reizen.

we gaan op reis ............

we gaan op reis ............
en nemen niemand mee ! Moeders verlaat huis en haard en gaat een weekje naar the united states of america. De boys blijven thuis en maken er ook een gezellig weekje van. Ready for
take off !

jong geleerd, oud gedaan !

jong geleerd, oud gedaan !

Tja hoe blijf je slank na Sonja Bakker ? Nou wat dacht
je van swingend karaoke op de playstation, samen
fietsen, met de 1 zwemmen als de ander zwemles heeft en samen schaatsen ! En dan ook nog op
tennisles (pff volgeboekt, volgend jaar dan maar) en skiles (gelukkig pas over een paar  maanden). Je moet er wat voor over hebben om je zoon bij te houden. Sorry, maar voor skeeleren zijn mijn schenen echt niet in de wieg gelegd. En dan straks Biruk ook nog.  

nothing old, alles nieuw

nothing old, alles nieuw
Ik ben nu iets te ver gegaan, naast een nieuw huis, nieuwe auto, nieuwgebit (nou ja beugel eruit) nu ook een nieuw kapsel. Kan er zelf maar niet aan wennen, pony te kort,  te donker en te damesachtig, maar ja  zal het even moeten 'uitzitten'.
het nieuwe huis voelt al echt heel erg Thuis. Het is dan ook helemaal geworden zoals ik gedachten had. Wat was het leuk om hier maanden naar toe te werken. Leuk dat alles al klaar is, maar ook jammer dat die fase van uitdenken en voorbereiden en langzaam zien vorderen weer voorbij is. Op naar het volgende nieuwe project:
de tuin !!

EN NA

EN NA
Zie voor VOOR hieronder !! Er is de afgelopen maanden
aardig wat gedaan in het nieuwe huis. Hoewel het helemaal af was toen we het kochten, weten de kenners onder jullie dat Iris er graag haar eigen touch aan geeft.
Hierbij de keuken NA.

VOOR

VOOR
Dit was de keuken, zie boven voor NA

hij komt, hij komt !

hij komt, hij komt !
en dan bedoel ik niet die oude man met die rode hoed,
maar de mini clubman. Afgelopen vrijdag was de introductie bij de dealer, en het is een gaaf bakkie
geworden !

waar ben je mam ?!? MAM !!!

waar ben je mam ?!? MAM !!!
Nou, vandaag de dag ben ik meestal te vinden tussen de
verhuisdozen, 250 stuks welgeteld. Maar in 1 week al zeker 80 gevuld (en dan ook nog een hoop weggegeven en gedaan, dat ruimt al lekker op). Was mijn huis maar altijd zo opgeruimd.

hand in hand, samen op stap

hand in hand, samen op stap
met mijn twee heerlijke zonen. We genieten zo van dit tweespan, dat het gelukkig goed met elkaar kan vinden (en met ons ha, ha). Voor Biruk zijn de keuzes niet zo moeilijk in het leven, gewoon alles wat Bedilu doet !!

mini (my) club(man)

mini (my) club(man)

Waarschijnlijk ben ik in december een van de eerste die rondrijdt in de nieuwe MINI Clubman. Oude liefde roest niet, en zeker niet 'love at first sight'. Mijn suvvie rijdt heerlijk, maar ik mis nog altijd mijn mini, maar dus niet
meer voor lang. Deze mini is speciaal voor druk, druk, druk mamma's die het kroost niet achterin wil 'vouwen'.

mia famiglia

mia famiglia

Vorige week is mijn lieve mamma, de queen of salsa,
65 jaar geworden. Dat was weer een gezellige etentje, ook haar twee broers waren er bij. En dat is heel bijzonder omdat het merendeel van haar familie in Californie woont. Het is haar weer gelukt om mijn vader
(niet echt de king of salsa) op salsa les te krijgen (en dat op jullie oude dag !!)

do you know 'the secret '

do you know
De film en een boek van Rhonde Byrne. In het boek komen allemaal spirituele en financiele 'inspirators' aan het woord die allemaal aangeven dat je met jouw gedachten je eigen leven 'invult'. Waarom komen je dromen uit, omdat je ze in gedachten al als 'uitgekomen' ziet. Dus niet alleen het jezelf toewensen maar het ook kunnen visualiseren. Verder wordt benadrukt dat je elke dag weer dankbaarheid kunt tonen over mensen en gebeurtenissen waar jij je plezier in het leven uit haalt.
Dat echt letterlijk bedanken (in je gedachten) geeft je weer een hoop positieve energie, zo van daar doe ik het voor. Een andere goede tip is dat je je energie niet moet verspillen aan negatieve gedachten over anderen, daar kom je zelf van in een negatieve spiraal, en je gedachten gaan met je op de loop. Dat geldt ook voor negatieve gedachten over jezelf, daarmee trek je nog meer negatieve gedachten en daarmee negatieve gebeurtenissen aan. Als je denkt 'dat heb ik weer', weet
dan dat je gedachten je vooruitgesneld zijn. Je merkt het
ik ben een aardige fan van dit gedachtegoed. To 'spread
the word' maar vooral om ook mijn dierbaren alle geluk op de wereld te gunnen hebben big B en ik het boekje 'the secret' als afscheids (of eigenlijk beter 'nieuw begin')
cadeautje meegegeven aan onze 'huwelijks'gasten. Grappig om te horen dat iedereen er weer iets anders als  'levensles' uit haalt. Kan nog wel uren doorgaan over 'the secret' maar nu even niet !

Home Spa

Home Spa

Ons huis in Belgie is weer helemaal 'back to the future',
en ontdaan van zijn 'seventies' look. Supertrots ben ik
op mijn eigen 'home spa'. Zelf bedacht en perfect uitgevoerd door de aannemer. Wat een 'zen' !
(kijk voor meer foto's bij Pictures !/Home sweet home)

Yihaa

Yihaa
Mam hoe springt een ninja turtle in het water ?
Nou Bedilu, zo gaat een ninja turtle dus te water ! Doe dat maar even na, gaat mamma weer lekker in de zon liggen. Ik heb een heerlijk ontspannen weekje achter de rug met lekker zonnen, lekker relaxen, sightseeing en lekker shoppen bij Sluiz en Custo, de twee leukste winkels op Ibiza. Ben maar een halve kilo aangekomen, heb de glaasjes rose dan ook goed afgewisseld met bijna elke dag een zeer heuvelachtig hardloopparkoers (met 'stunning seaviews').

Stop deze trein

Nou dat afkicken van Sonja B. gaat niet zoals verwacht, de pondjes blijven er af vliegen. De teller staat nu op 11 kilo, en dat wordt toch een beetje te veel. Mijn oudste broer had ik zes weken niet gezien en die viel bijna van zijn stoel. Unbelievable maar ik moet er bij gaan eten !
Geen glamourfoto (yet !) maar op deze foto is ook goed
te zien dat er heel veel af is (zonder te fotoshoppen)

negen en een half !

negen en een half !
en hier stopt de teller. Het leek me leuk om voor de 10 kilo minder te gaan. Maar het is genoeg zo. Streefgewicht staat in de boeken. 
Nu volgt de volgende uitdaging: hoe blijf ik op gewicht. Pfff nog maar even nagenieten van dit mooie aantal kilo's dat er af is. En een zoete trek die helemaal verdwenen is. En een lichaam dat nog niet 'eigen' is (ben ik dat ??).
En tweederde van je garderobe dat te groot is. Wat komt er NA de Bakker ?!? Probeer nog wel even een mooie glamour foto van mijzelf te plaatsen. Is trouwens heel grappig. Veel mensen hebben niet eens direct door dat ik zoveel ben afgevallen. Die zeggen bijvoorbeeld"Wat zit je haar goed, of laatst nog een buurvrouw die zei wat staat die jas je leuk. Niet echt belangrijk allemaal maar complimenten krijgen is toch wel heel leuk, en zo vaak krijg je ze niet ! Goodbye Sonja, untill we meet again !

Tadadadada, yeh yeh yeh, Tadadadadada

Tadadadada, yeh yeh yeh, Tadadadadada

George Michael was weer in het land, en 'the chef' was daar wederom bij. Heel andere sfeer in de Arena dan in Ahoy, maar wederom geweldig. We hebben luidkeels staan zingen en swingen (naast mij stond een soort kapstok, volgens mij bewogen alleen zijn oren, en ging hij zeker 8 keer wat te drinken halen, hadden wij weer wat meer ruimte om uit ons dak te gaan).

Vaderdag 2007 deel II

Vaderdag 2007 deel II

Voor mijn lieve pappa een nieuwe voorraad koffie en een digitale fotolijst die vooral heel simpel werkt zonder allemaal toeters en bellen, zoals hij dat graag heeft. Hij kon daarna direct aan de bak als reisleider van 'ons' bezoek. En heeft er een nieuwe vriend bij, Jimma van het ministerie van justitie, nou dat zal zeker niet in het nadeel werken voor Wereldkinderen.
Hierbij wil ik mijn grote vriend + vader ff in het zonnetje zetten. Ik hou heel veel van jou, dikke kus van je
favoriete (want enige!) poppie !
(p.s.: 8 kilo 'minder' Iris, Sonja B. bedankt, maar nu
 is het genoeg en proberen we het zo vast te houden)

en dat is 6 !

en dat is 6 !
kilo minder Iris ! Je zou toch zeggen dat je lichaam er aan gewend raakt, maar ik blijf nog steeds afvallen, na het weekend wel weer wat erbij maar na maandag is dat alweer goedgekomen. Mijn kleding staat weer als nieuw. Maar er moet niet veel meer af want dan kan het wel eens zo zijn dat ik een nieuwe garderobe aan moet schaffen (wat rot nou !).
Tja, ik ben op streefgewicht, maar wanneer stop je er nu mee ? Het gaat zo goed en zo snel en ook redelijk makkelijk, maar er komen vast weer wat kilo's bij als ik stop . Nog maar een weekje doorgaan dus !

Sonja rules !

Sonja rules !
Er is nu al 4 kilo minder Iris over. Het gaat nogal hard. Na twee weken al bijna op mijn streefgewicht. En het gaat nu ook wat makkelijker. Zaterdag wat meer gegeten ivm BBQ, maarde volgende dag weer gewoon geSBt.
Pas weer in mijn strakke spijkerbroeken ! Ga in ieder geval nog 2 weken door volgens het 'boekje'. 'Oude' kleding zit weer als nieuw, en een nieuwe bikini heb ik ook niet nodig, want hij zit weer als gegoten (dus de zon mag nu wel weer gaan schijnen hoor !). Ben zeer benieuwd of ik het na de 'dieet' periode ook een beetje vol kan houden om op gewicht te blijven. Heleboel mensen vragen zich af waarom ik moet afvallen, maar het was toch echt 5 kilo meer Iris dan 'normaal' hoor. Blijkbaar waren die over mijn hele lijf uitgesmeerd, want ze zijn nu over mijn hele lijf 'afgeserveerd'.

Een beetje minder Iris

Een beetje minder Iris
Namelijk 2,5 kilo minder. Het was een zware week,maar vooral saai als je zo 'karig' eet. Het gewichtverlies is denk ik ook zo hard gegaan omdat ik ongeveer het dubbele per dag at van wat ik nu mag eten. Van veel te veel naar veel te weinig, maar het resultaat is er naar. Dat geeft de burger moed voor (pas) de tweede week. NA deze week moet het makkelijker gaan, lekker opbeurend. Maar eerlijk = eerlijk, ik voel me er wel heel goed bij (op wat chagerijnige buien na, maar die had ik daarvoor denk ik ook al !).

Zij ook al !!

Zij ook al !!
Tis niet waar he. Ja het is waar , vanaf vandaag ben ik ook aan het 'sonja bakkeren' geslagen . Tja je moet toch wat met een strandvakantie en 12,5 jarig huwelijksfeest deze zomer in het vooruitzicht.
Vanochtend lekker ff hardgelopen en toen aan de yogurt met appel, was heel wat anders dan mijn moederdagontbijt, slik ! Dus als ik de komende weken wat chagerijnig ben weten jullie waarom. Zal mijn gewicht hier niet publiceren, maar er moet zeker 5 en het liefst 7 kilo af !! Foto's voor en na volgen over een maand of 2 ! 

borderline deel II

borderline deel II
En dit is de andere helft , want de border is nou ook weer niet zo klein. Het heeft nu genoeg geregend voor de plantjes, nu moet ik ook weer van mijn tuin kunnen genieten, hoor. Maar helaas de komende twee weken ziet het er niet beter uit. Volgende week lekker weer een paar dagen vrij. Moest vorige week echt ff afkicken. Vakantie + mooi weer, daar doe je het allemaal voor, toch. Opa en oma gaan een weekje naar China, veel plezier !!!!!!! Gisteren de zoveelste persoon ontmoet die succesvol aan het 'sonja bakkeren' is geslagen. Zullen we het toch ook eens proberen, want het bikiniweer komt echt wel weer terug (toch !!??)

borderline

borderline

Ben hardstikke trots op mijn (enige) border in de achtertuin. Staat het er niet mooi bij allemaal !

i have a (day)dream...

i have a (day)dream...
Nu ik mijn zomer/winter kleding weer aan het uitzoeken ben en al 3 paar nieuwe zomerschoenen/sandalen heb uitgezocht (en ook weer 3 paar in de zak voor moeder/nichtjes en anderen heb gestopt, dus de eindstand blijft gelijk !) komen visioenen boven van een
walk-in-closet waarin ik al mijn kleding en dierbare schoenen en tassen met wat meer ruimte kwijt kan. Boven is er nog een kamer over maar ja misschien willen de boys hier over een paar jaar wel naar toe. Ach ja, blijft het bij dagdromen of wordt er aktie ondernomen. Wie het weet mag het zeggen ! Op de foto zie je dat ik mijn nieuwe zomerjurk ook nu al aan kan.

vakantie

vakantie
Niets leuker dan lekker 4 dagen vakantie 'in eigen huis'.
Trijntje Oosterhuis kan heel erg goed zingen, maar wat
een houten klaas zeg. Great live singer, poor performance ! Bij haar vergeleken was de dirigent Michael Jackson, die stond toch te swingen. Af en toe onze ogen dicht gedaan, want het leidt zo af als iemand zo stokstijf op het podium staat (bijna het hele concert op dezelfde plek blijven staan met de microfoonstandaard als een soort wandelstok naast haar, ongelofelijk dat niemand haar hier in coacht of zo). Maar wel een heerlijk avondje uit met z'n tweeen, zouden we toch echt meer moeten doen, schat ! 
Op de foto: Ik ben Biruk, ik ben 2,5 jaar en ik doe Trijntje Oosterhuis na !

After party

After party

Het evenementen bureau is tijdelijk gesloten (hoewel we hebben nog een Chipz partijtje, maar daar mag gelukkig iemand anders de show stelen !). FF rust. Was wel een erg geslaagd piratenfeestje, en dan ook heel leuk om te doen . Mijn kinderfantasie maar weer eens van zolder gehaald, moeten we eigenlijk vaker doen. 
Bedilu wil wel weer een schat gaan zoeken vandaag.
Later ! Was ook weer 'great fun' op bezoek bij Mickey Mouse, alleen koud en nat. Wel 4x in 'pirates of the
carribean'geweest, lekker warm en droog en bijna geen wachtrij (unlike 'Peter Pan' waar je 45 minuten moest wachten voor een ritje van 5 minuten !) Mijn geld in mijn zak gehouden want qua merchandising wordt het wel wat minder allemaal. Nou gaat 'moeders'nog FF een bakkie doen voor dat de kids weer uit school gehaald moeten worden. Veel liefs.   

evenementenbureau 'the chef'

evenementenbureau
Nou 'the chef' is very busy !
verjaardag van Bedilu voor de familie, verjaardagspartijtje voor vriendjes van school, nog een partijtje voor de vriendjes buiten school, paasbrunch voor de familie, huis in Belgie 'verbouwklaar' maken.
Poeh, poeh, eerst maar eens lekker een paar dagen naar Disneyland Parijs (effe een leuke Mickey scoren, foto volgt nog wel !) Bedilu heeft zijn moeder weer leuk op
de foto gezet, natuurlijk achter de computer, wat zou ik een tijd overhouden zonder dat ding. Maar ja dan moeten jullie dit allemaal missen!

Mommie dearest!

Mommie dearest!
Nou, een gezin van vier begint aardig vertrouwd te raken. Ik wil  dat iedereen happy is en dat mij
geduld oneindig was. Mamma is echter ook maar een mens, en dat snappen de boys al aardig. Nu de eerste
weken achter de rug zijn ga je ook de lange periode
van wachten een plek geven. Biruk is het allemaal waard maar dat betekent helaas niet dat je deze periode zo maar achter je kunt laten. Juist nu het goed gaat is het
tijd om ook deze gevoelens een plekje te geven. Mentaal is het gewoon ongelovelijk zwaar geweest.
We hebben weer een heel gezellig weekend achter de rug. Op zondag een feestelijk diner omdat mijn ouders maar liefst 45 jaar getrouwd zijn, op naar de 50 lieve pappa en mamma ! Jullie zijn een heerlijk stel, en we doen veel gezellige dingen samen. Opa en de boys zijn twee handen op 1 buik, maar oma vinden ze ook heel lief (kijk maar onder chefke). Tja, en mamma en de boys,de foto 'speaks for himself' !    

Tijd voor mezelf ...

Tijd voor mezelf ...
is er even niet meer bij. Ook weinig foto's alleen nog maar foto's van de twee boys. Maar eind april gaan big B en ik naar Trijntje Oosterhuis. This lady sings the blues !!
Samen met het Metropole orkest brengt zij liedjes van Burt Bacharach (schrijf je dat zo ??) Het eerste avondje uit, maar dat duurt nog wel een aantal weken. Bedilu is bij oma, Biruk kijkt naar Sesamstraat, dus even tijd voor mijn eigen hobby, n.l. deze site.

moeder van twee

moeder van twee

Het voelt heerlijk om weer zo'n klein ventje in huis rond te hebben rennen. En dan ook nog zo'n lange dunne slungel. Het is vol aan tafel zo, vroeger aten Bedilu en
ik met zijn tweeen, nu the sous chef nog even thuis is met zijn vieren. Heel erg gezellig zo'n 'groot' gezin.

ik kan goed meehelpen he, mam

room service
room service
De laatste loodjes wat het kamertje betreft, hopelijk
komt het piraten bed net voor we weggaan. Bedilu heeft mij heel goed geholpen. Neem nooit oranje,moest ik er zeker 4 keer opschilderen voor een beetje egale kleur.

Hennie heeft een baan !

Hennie heeft een baan !

Lieve Hennie, jij hebt enorm met ons meegeleefd, maar wij ook met jou, hoor. We vinden het heerlijk dat jij weer aan de slag bent ! Veel plezier in je nieuwe baan.
( p.s.: nu heb je zeker geen tijd meer om dagelijks onze site te bekijken !)

interior decorating

interior decorating
Vrijdag gaat het gebeuren. Dan tovert mamma (with a
little help from Bedilu) de lila kamer met oude VW bus bed van Bedilu om in een oranje/grijs/goude (kleur keuze komt voor rekening van oranje fanaat Bedilu) piratenkamer' (met echt piraten 'hoogslaper') voor Bedilu & Biruk ! Foto's volgen pas als het bed (en Biruk ) gearriveerd is.

god save the mouse !

god save the mouse !

Voor velen is dit een hectische tijd al die kerstcadeau's kopen. Voor dit raspaardje onder de shoppers natuurlijk
de 'time of her life'. Alle cadeau's liggen hier dan ook al onder het boompje. Soms kom je dan iets tegen wat een rechtgeaarde 'mouse lover'  natuurlijk niet kan weerstaan. Een trui met daarop 'mouse followers' en
een tas met 'save the mouse'. Pak maar in !!

happy birthday dear iris, happy birthday 2u

happy birthday dear iris, happy birthday 2u
Laten we hier maar een traditie van maken. Met mijn verjaardag lekker op stap. Maar ja volgend jaar is Bedilu 5 en kan hij niet meer zomaar mee ivm school.
Was heerlijk om weer de hele dag met mijn kleine mannetje te zijn. Gelukkig bijna kerstvakantie ! Bedankt voor alle lieve felicitaties via deze site, de post en telefoon ! En de familie bedankt voor de i pod en allemaal i pod gadgets (heeft even geduurd,maar hoor er nu helemaal bij,  oeps alleen aan mijn gedownloade nummers merk je dat ik wat ouder ben dan de gemiddelde party animal, wat wil je met ouders die vroeger alleen country in de auto draaide)

bedankt fur die blume (en dan in het chinees)

bedankt fur die blume (en dan in het chinees)

Bloemengroet uit shanghai van onze lieve vrienden. Johan graag de vertaling van de mooie print die er bij zat (zie foto) en de vertaling van Shengri Kuaile.

Meet 'the chef'

home sweet home
home sweet home

De nickname van Iris is 'the chef'. My home is my castle. Hier voel ik mij senang ! Het afgelopen jaar is het huis grondig verbouwd. We hebben een heleboel leuke andere huizen bekeken (stay or go!).  Toch uiteindelijk gekozen voor een grote verbouwing. Een aanbouw aan het huis en een 'disco/speel kelder onder de woonkamer.Het is nu bijna klaar ! Nog wat kleine klusjes en dan geen man meer over de vloer. Kijk bij de
foto's naar het resultaat !

What makes my heart sing ?

What makes my heart sing ?
de drie B's-familie- home-vriendinnen-hardlopen-boeken- tijdschriften-shoppen-schoenen-strand-vakantie-champagne-ardennen-mickey mouse-barbie

my love

my love

The sous chef is mijn husband en maatje. We begrijpen elkaar, wat moet ik er meer over zeggen. In augustus 2007 12,5 jaar getrouwd. Op ons lijf geschreven : When the going gets tough, the tough get going ! en Feesten als er wat te vieren is, en er is vaak wat te vieren in onze familie (Plop !). Met de komst van Bedilu gingen wij van duo naar  trio. Nu gaan wij samen voor KWARTET ! 

My sweet 'ba(d)tboy'

My sweet
Bedilu en ik, samen thuis, samen onderweg, maar vooral veel samen. Mijn zoon die al heel stoer bij vriendjes gaat spelen, maar ook nog zo graag bij mij op schoot zit . Zo klein, zo groot.  

meet 'the sous-sous-chef'

meet

De derde belangrijke man in mijn leven is mijn vader en die mag dan ook niet ontbreken in het hoofdstuk van de 'chef'. Over 3/4 jaar wordt hij 65 (jippie, goede genen !!)
en blijft er nog meer tijd over om samen leuke dingen
te doen (pap, marathon new york in 2008 ?!).
Mijn vader 'the king of klussen', en nooit te beroerd om zijn schoonzoon te 'assisteren' (ahum). Op elk vakantieadres is het een must om uren in een
gereedsschapszaak te vertoeven (later, pap !).

PLOP !

PLOP !

Champagne is my favourite drink (cola light lime my big favourite). Dus wil je mij verrassen doe dan maar: Moet&Chandon Brut Imperial. Na Ibiza zijn we ook aan de Cava. Via 'grapedistrict'in Amsterdam cava 'pink pink fizz'en 'duc de foix' besteld. Ben benieuwd, i'll keep you informed

update: de cava 'duc de foix' is na de eerste
slok die zurig&licht was heel errug lekker. Verzilverde lepel in de hals en de volgende dag (vandaag) nog lekker een glaasje gedronken. Online te bestellen via www.grapedistrict.nl voor maar € 7,95 !)

mamma mia

mamma mia
Gezellig in Belgie met mamma op de bank. Mijn moeder maakt de lekkerste nasi goreng en spaghetti saus van de hele wereld. En zij runt een soort 'multiple choice restaurant'. Wat jij lekker vindt dat maakt zij ! 

hello iris

hello iris

she's so cute ! Je bent verzamelaar of niet. Ook hello kitty ! heeft mijn hart gestolen.

coolest car around

coolest car around
Helaas, geen echte gezinsauto. Maar hij blijft de leukste.
Misschien komt hij ooit weer terug in mijn leven, en dan de cabriolet !

in her shoes

in her shoes
Hoeveel schoenen ik heb ? Ahum, nou laat ik het zo zeggen ik kan elke dag van de maand een ander paar aan (en misschien ook wel elke dag van twee maanden en misschien ook wel .......). Die schoen past mij nou altijd !

Smile !

Smile !
Mamma neemt zoveel foto's van mij, laat ik ook eens een foto van haar nemen zodat pappa kan zien dat ze de hele dag achter die computer zit. Say cheese, mam of mogen ze je beugel niet zien ?

mijn 'bakkie'

mijn
Deze is net zo stoer, en iedereen & alles past er weer in. Alleen dat inparkeren, daar ben ik geloof ik niet voor in de wieg gelegd. Lang leve de 'pieper' !!